top of page

Allmänna villkor

1. Avtal
Dessa allmänna villkor gäller för avtal mellan dig (kunden) och Fido Fashion (Drivs av 2Form AB), org. nr 556955-8520, Sankt Knuts väg 6, 211 57 Malmö, Sverige, e-post: info@fidofashion.se.

2. Beställning
Genom att göra en beställning hos Fido Fashion  godkänner du dessa allmänna villkor. Ett avtal om köp ingås först när Fido Fashion (Drivs av 2Form AB) har bekräftat din beställning genom en orderbekräftelse. Om du har angivit felaktiga uppgifter i din beställning är det ditt ansvar att omedelbart kontakta Fido Fashion för att rätta till detta.

3. Priser och Betalning
Priserna som anges på Fido Fashions webbplats inkluderar moms. Priserna kan ändras utan förvarning, men ändringar påverkar inte pågående beställningar som redan är bekräftade genom orderbekräftelse. Du kan välja mellan olika betalningsmetoder som anges vid beställningstillfället.

4. Leverans
Fido Fashion skickar din beställning inrikes från vårt lager i Malmö, Sverige, med Postnord. Beställningar behandlas normalt samma eller nästkommande arbetsdag och förväntad leverans 2-4 arbetsdagar, beroende på det valda leveransalternativet. Leveransen sker till den adress som har angivits vid beställningstillfället.

5. Ångerrätt, Retur och Byte
Du har 14 dagars ångerrätt på varor som du har köpt hos Fido Fashio. Alla produkter kan returneras, förutsatt att de inte har tagits i bruk och är i fullgott skick. Om du har mottagit en produkt med en defekt eller skada, kontakta vår supportavdelning på support@fidofashion.com för att lösa problemet.

 

Returer ska skickas till följande adress:
2Form AB
Sankt Knuts väg 6
211 57 Malmö
Sverige

Vänligen bifoga en kopia av fakturan/orderbekräftelsen i returförsändelsen för att underlätta identifieringen av din order.

6. Sekretesspolicy
Vår sekretesspolicy beskriver hur vi samlar in, använder och skyddar dina personuppgifter. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår sekretesspolicy. Läs vår sekretesspolicy här.

7. Kontaktuppgifter
Företagsnamn: Fido Fashion (Drivs av 2Form AB)
E-post: info@fidofashion.se

8. Tillämplig Lag
Dessa allmänna villkor och alla avtal mellan dig och Fido Fashion (Drivs av 2Form AB) regleras av svensk lag.

bottom of page