top of page

Beige Bag Case för Hundpåsar

 

Ge dina promenader en touch av elegans med Bag Case i beige. Denna stilrena påshållare är den perfekta kombinationen av stil och praktisk funktion, vilket gör hanteringen av dina hundpåsar till en smidig och stilfull upplevelse.

 

Med sin kompakta design och diskreta färg passar Bag Case perfekt ihop med din övriga promenadutrustning. Med måtten 5x7x5 cm är den enkel att bära med sig och kan enkelt fästas på vilken rem som helst med den medföljande karbinhaken.

Bag Case är inte bara en snygg accessoar – den är också enkel att använda. Placera en rulle med påsar inuti påsen och dra enkelt ut den första påsen genom det bakre hålet när du behöver den. Aldrig mer behöver du leta efter eller krångla med dina påsar under promenaden.

 

Med Bag Case får du en praktisk och elegant lösning för att hantera dina hundpåsar, samtidigt som du adderar en touch av stil till dina dagliga promenader.

Beige Bag Case

SKU: 171_CB
kr189,00Pris
  • PostNord Varubrev (spårbart): 49 kr
  • Leverans inom 2-4 dagar
 • Kompatibilitet: Passar alla multifunktionella koppel.

  Mått:

  Höjd: 5 cm

  Bredd: 7 cm

  Botten: 5 cm

  Vikt: 38 gram

  Användning:

  Placera en rulle med engångspåsar inuti Bag Case.Dra ut den första påsen genom påshållarens bakhål.Varje gång du behöver en påse kan du enkelt dra ut den från baksidan utan att behöva ta bort hela rullen.

bottom of page