top of page

Frenky Lewis: Ledande inom Handsfree Hundkoppel och Naturliga HundvårdsprodukterEn skogspromenad med en hund


Möt Frenky Lewis, en distinkt partner vars expertis inom handsfree hundkoppel och hundvårdsprodukter inte bara berikar livet för våra fyrbenta vänner, utan också speglar en passion för djurens välbefinnande och hållbarhet. Deras resa började i Nederländerna, drivna av en vision att skapa produkter som kombinerar funktionalitet med estetik, samtidigt som de håller sig till hållbarhets- och etikprinciper.


Frenky Lewis erbjuder en rad produkter designade för hundägarens bekvämlighet och djurens lycka. Deras handsfree hundkoppel är revolutionerande, möjliggör en friare och mer naturlig rörelse under promenader, jogging eller vandring, och står ut för sin hållbarhet och komfort. Dessutom inkluderar deras sortiment av hundvårdsprodukter allt från naturliga schampon och balsam till unik tvål, alla skapade med miljövänliga ingredienser och processer.


Frenky Lewis är mer än bara en leverantör; de är en berättelse om engagemang för djurvälfärd, miljöansvar och social inkludering. Genom att anställa personer med funktionsvariationer och stödja djurskyddsorganisationer visar de ett djupt engagemang för en mer rättvis och hållbar värld.


Vårt samarbete med Frenky Lewis är grundat på delade värderingar och en gemensam vision om en bättre framtid. Genom att erbjuda deras produkter, ger vi våra kunder möjligheten att välja produkter som inte bara är av hög kvalitet och stiliga, men som också bidrar till en större god. Tillsammans med Frenky Lewis tar vi steg mot en mer ansvarsfull och kärleksfull värld för våra husdjur och planeten som helhet.

Comments


bottom of page