top of page

Dalton Hundsele: En Stilfull Följeslagare för Din Hund

 

Stig ut i stil och säkerhet med Dalton hundsele – ett konstverk av hantverk och elegans för din fyrbenta vän.

 

Här har varje detalj omhuldats och varje söm bearbetats för att skapa en sele som inte bara är funktionell utan också en estetisk njutning att bära.

Dalton hundsele tillverkas med omsorg och precision i Spanien, där traditionella metoder kombineras med modern teknik för att säkerställa högsta kvalitet och hållbarhet.

 

Varje sele är ett unikt och exklusivt konstverk, skapat genom individuellt arbete och precisionsklippning av tygerna. Den faux läderdetaljeringen kompletterar den eleganta designen och ger din hund en sofistikerad look under alla promenader och äventyr.

 

Ge din fyrbenta vän det bästa med Dalton hundsele – där stil möter funktion och kvalitet möter hållbarhet.

Dalton hundsele

kr539,00Pris
Slutsåld
  • PostNord Varubrev (spårbart): 49 kr
  • Leverans inom 2-4 dagar
 • Material: Tillverkat av olika tyger som är internförstärkta med omärkbar fiber för att ge styrka, flexibilitet och bibehållen form över tiden.

  Unik Design: Varje sele är ett unikt och exklusivt konstverk tack vare individuellt arbete och precisionsklippning av tygerna.

  Storlek S: halsmått från 16 till 35 cm och bröstomkrets från 18 till 36 cm, med en bredd på 1,5 cm.

  Storlek M: halsmått från 35 till 48 cm och bröstomkrets från 36 till 66 cm, med en bredd på 1,5 cm.

  Storlek L: halsmått från 48 till 58 cm och bröstomkrets från 66 till 88 cm, med en bredd på 2 cm.

  Skötselråd: För att bevara dess skönhet och funktion bör selen endast handtvättas med mild tvål och kallt vatten. Undvik att blötlägga eller använda blekmedel, och låt den lufttorka helt innan användning.

  Tillverkningsland: Tillverkad med omsorg och precision i Spanien, där varje produkt är handgjord med traditionella metoder för att säkerställa högsta kvalitet och hållbarhet.

bottom of page