top of page

Grön Bag Case för Hundpåsar

 

Låt din promenad bli en grön och fräsch upplevelse med vår Bag Case i en livlig grönton. Denna smarta och stilrena påshållare är din bästa följeslagare för att hålla dina hundpåsar organiserade och redo för användning.

 

Med en djärv och levande färg sticker vår gröna Bag Case ut och lägger till en frisk touch till din promenad. Den är lika praktisk som den är snygg – med en kompakt design och enkel karbinhake kan du enkelt fästa den på din rem eller väska och ha den nära till hands när du behöver den som mest.

 

Glöm krångel med att leta efter påsar mitt i promenaden. Med Bag Case kan du enkelt ladda in en rulle med påsar och dra ut dem genom det smidiga bakre hålet när det är dags att använda dem. Ge din hund och dig själv en bekväm och stilfull promenad med vår Bag Case i en livfull grön färg.

Green Bag Case

SKU: 171_CV
kr189,00Pris
Slutsåld
  • PostNord Varubrev (spårbart): 49 kr
  • Leverans inom 2-4 dagar
 • Kompatibilitet: Passar alla multifunktionella koppel.

  Mått:

  Höjd: 5 cm

  Bredd: 7 cm

  Botten: 5 cm

  Vikt: 38 gram

  Användning:

  Placera en rulle med engångspåsar inuti Bag Case.Dra ut den första påsen genom påshållarens bakhål.Varje gång du behöver en påse kan du enkelt dra ut den från baksidan utan att behöva ta bort hela rullen.

bottom of page