top of page

NATURLIG HUNDPARFYM MED DOFT AV SVART EK, CEDERTRÄ OCH TALL, 30 ML

 

Denna unika hundparfym är noggrant formulerad med en djup respekt för både dina fyrbenta vänner och naturen. Vår 30 ml naturliga parfym innehåller enbart ingredienser som är försiktigt utvalda för att vara milda mot din hunds känsliga luktsinne, samtidigt som den erbjuder en rik och inbjudande doftupplevelse. Starka, söta eller sura toner har medvetet undvikits, då dessa kan vara obehagliga eller till och med skadliga för hundar. Istället har vi valt dofter som härstammar direkt från naturen och som kan väcka glädje och välbefinnande hos din hund.

 

Den här parfymen är rik på naturliga dofter av svart ek, cederträ och tall, vilka tillsammans skapar en djup, jordnära doftprofil som återspeglar essensen av en frodig skog. Dessa trädofter är inte bara tröstande och jordnära men även kända för sina lugnande egenskaper, vilket gör denna parfym till ett utmärkt val för att bidra till en känsla av ro och harmoni för din hund.

 

Med vår Naturlig Hundparfym med doft av Svart Ek, Cederträ och Tall kan du skapa en atmosfär av natur och fridfullhet i ert hem, samtidigt som du tar hand om din hunds välbefinnande och visar respekt för den omgivande miljön.

Hundparfym Frodig Skog

SKU: 8720865257846
kr269,00Pris
  • PostNord Varubrev (spårbart): 49 kr
  • Leverans inom 2-4 dagar
 • Innehåller:

  • Enbart milda ingredienser för att skonsamt behandla din hunds känsliga luktsinne
  • Naturliga dofter av svart ek, cederträ och tall för en djup och jordnära doftprofil
  • Undvikande av starka, söta eller sura toner som kan vara obehagliga eller skadliga för hundar

  Storlek: 30 ml

  Doft: Svart ek, cederträ och tall

  Övrig information: Bidrar till en känsla av ro och harmoni för din hund med dess lugnande egenskaper. Skapar en atmosfär av natur och fridfullhet i hemmet samtidigt som den respekterar den omgivande miljön.

bottom of page