top of page

Hundschampo Frodig Skog

 

Upplev essensen av en frodig skog med vårt 100% naturliga hundschampo, nu tillgängligt i 200 ml. Denna unika blandning bjuder på de djupa, jordnära tonerna av svart ek, cederträ och tall, som tillsammans skapar en doft som är lika uppfriskande som en promenad genom skogen. Formulerat för att vara extra skonsamt mot din hunds päls och hud, detta schampo återfuktar djupt och underlättar utkamning.

Med naturliga rengörande egenskaper från Indiska tvålnötter och näringsrik hampfröolja stärker och vårdar schampot pälsen från roten. Aloe Vera erbjuder lindring och skydd mot hudirritationer, medan den kraftfulla blandningen av naturliga ingredienser verkar antibakteriellt, svampdödande och anti-parasitiskt, och håller pälsen och huden välmående och återfuktad.

 

Vårt engagemang för miljön och din hunds hälsa reflekteras i vår formula, som är fri från palmolja, parabener, sulfater, SLS, SCI, SCG, triklosan, ftalater och alkohol. Tillverkat på en social arbetsplats i Nederländerna, är detta schampo stolt 100% veganskt och innehåller endast de finaste ingredienserna såsom Indiska tvålnötter, hampfröolja, Aloe Vera, kokosolja, vitamin E och patchouliolja, för att erbjuda det bästa och mest naturliga skyddet för din hunds päls och hud.

Hundschampo Frodig Skog

SKU: 8720865257624
kr199,00Pris
  • PostNord Varubrev (spårbart): 49 kr
  • Leverans inom 2-4 dagar
 • Innehåller:

  • Naturliga rengörande egenskaper från Indiska tvålnötter
  • Näringsrik hampfröolja för att stärka och vårda pälsen
  • Lindrande och skyddande egenskaper från Aloe Vera
  • Antibakteriella, svampdödande och anti-parasitiska effekter från naturliga ingredienser
  • Kokosolja, vitamin E och patchouliolja för en frisk och återfuktad päls

  Innehåller inte: Palmolja, parabener, sulfater, SLS, SCI, SCG, triklosan, ftalater och alkohol

  Storlek: 200 ml

  Doft: Svart ek, cederträ och tall

  Övrig information: Tillverkat på en social arbetsplats i Nederländerna, 100% veganskt.

bottom of page