top of page

Leverans och Returrätt

Vi på Fido Fashion (Drivs av 2Form AB) strävar efter att du ska vara helt nöjd med ditt köp. Om du av någon anledning inte är helt nöjd med din beställning, har du rätt att utöva din ångerrätt. Nedan följer information om vår returpolicy:

Leverans: 

Beställningar behandlas normalt samma eller nästkommande arbetsdag och förväntad leverans 2-4 arbetsdagar, beroende på det valda leveransalternativet. Leveransen sker till den adress som har angivits vid beställningstillfället.

 

Ångerrätt:
Du har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du mottagit varorna. Under denna period kan du returnera produkter som inte uppfyller dina förväntningar. Vi vill att du ska vara säker på att du är helt nöjd med din beställning.

 

Retur och Byte:
Alla produkter kan returneras under förutsättning att de inte har tagits i bruk och är i fullgott skick. Om du har mottagit en produkt med en defekt eller skada ber vi dig att inte returnera den direkt. Kontakta istället vår supportavdelning på info@fidofashion.se, så kommer de att bedöma problemet och arbeta på en snabb lösning.

 

Returadress:
Vid returer, både för byte och återbetalning, ansvarar du som avsändare för försändelsen. Därför rekommenderar vi att du använder spårbara och försäkrade leveransalternativ. Vänligen returnera produkterna inom 14 dagar från inköpsdatum till följande adress:

 

Fido Fashion (Drivs av 2Form AB)
Sankt Knuts väg 6
211 57 Malmö
Sverige

 

Vänligen bifoga en kopia av fakturan eller orderbekräftelsen i returförsändelsen så att vi enkelt kan identifiera din order.

 

Återbetalning:
När vi har mottagit och behandlat din retur, återbetalar vi priset på produkterna (exklusive fraktkostnader) automatiskt med samma betalningsmetod som användes vid köpet till det konto som du använde vid köpet.

 

Fraktkostnader:
Observera att vi inte återbetalar fraktkostnader i samband med utövande av ångerrätten.

Vi strävar efter att göra din shoppingupplevelse hos oss så smidig och tillfredsställande som möjligt. Om du har några frågor eller funderingar om vår returpolicy är du välkommen att kontakta oss på nedanstående kontaktuppgifter.

 

Kontakta oss:

Företagsnamn: Fido Fashion (Drivs av 2Form AB)
E-post: info@fidofashion.se

bottom of page