top of page

Om oss

Välkommen till Fido Fashion – där vår passion för hundar, design och hållbarhet skapar en harmonisk blandning av stil och ansvar. Vi är dedikerade till att erbjuda unika promenadupplevelser för din hund, genom att noggrant välja tillbehör som inte bara framhäver din hunds personlighet utan också bidrar till en mer hållbar värld.

Vår Mission

Vi strävar efter att förena estetisk design med etiska och hållbara tillverkningsprinciper. Vårt mål är att erbjuda produkter som inte bara förgyller ditt och din hunds liv utan också respekterar vår planet och dess invånare.

Hantverk och Hållbarhet

  • Halsband: Våra halsband är resultatet av skickligt hantverk, tillverkade med hållbarhet i tanken, för att säkerställa en tidlös elegans och lång livslängd.

  • Koppel: Designade med både stil och säkerhet i åtanke, våra koppel är framställda av hållbara material som står emot tidens tand.

  • Sele: Anpassade för optimal komfort och kontroll, våra selar representerar det bästa inom hållbar design och trendig estetik.

  • Övriga Tillbehör: Utforska vårt breda utbud av tillbehör, där varje produkt är ett exempel på ansvarsfull produktion och kvalitetsmedvetenhet.

 

Etisk Tillverkning

På Fido Fashion tar vi vårt ansvar på allvar. Vi arbetar enbart med tillverkare som delar våra värderingar om etik, hållbarhet och rättvisa arbetsförhållanden. Varje produkt i vår kollektion är ett bevis på vår dedikation till att skapa en bättre framtid, både för våra fyrbenta vänner och för samhället i stort.

 

Anslut till Vårt Community

Bli en del av Fido Fashion och låt oss tillsammans sätta en ny standard för hundtillbehör. Genom att välja oss, väljer du inte bara stil och komfort för din hund – du bidrar också till en mer hållbar och etisk värld.

 

Fido Fashion – där unik design möter hantverk, hållbarhet och etisk tillverkning för din fyrbenta familjemedlem.

FÖLJ MED OSS!

Tack för att du prenumererar!

bottom of page