top of page

Pluto Hundkoppel: Traditionellt Tribal Mönster för Enastående Promenader

 

Utforska en ny dimension av promenader med din hund genom att välja Pluto Hundkoppel med traditionellt tribal mönster. Det är inte bara ett koppel - det är en symbol för stil, kultur och funktionalitet som tar din promenadupplevelse till nya höjder. Varje detalj är noggrant utformad för att erbjuda överlägsen hållbarhet och enastående design. Handgjort med omsorg i Spanien, med högkvalitativa material av naturligt ursprung, garanterar detta koppel en perfekt balans mellan elegans och prestanda.

 

Den unika estetiken hos Pluto Hundkoppel med traditionellt tribal mönster återspeglas i dess mångsidiga användningsmöjligheter. Med en imponerande längd på 2,10 meter och en bredd på 2,5 cm, erbjuder det inte bara en kraftfull kontroll över din hund, utan också en autentisk och kulturellt rik upplevelse. Oavsett om du behöver koppla en eller två hundar samtidigt, eller om du vill njuta av en promenad genom stadens gator med stil, möjliggör detta koppel en smidig och bekväm hantering.

 

Det är inte bara ett praktiskt verktyg för hundägare, det är en investering i stil och kultur för både dig och din fyrbenta vän. När du bär Pluto Hundkoppel med traditionellt tribal mönster, bär du inte bara ett koppel - du bär en bit av historien och traditionen. Ge dig själv och din hund den bästa promenadupplevelsen med Pluto Hundkoppel med traditionellt tribal mönster.

Pluto hundkoppel multi

SKU: 0002_DP
kr649,00Pris
  • PostNord Varubrev (spårbart): 49 kr
  • Leverans inom 2-4 dagar
  • Material: Tillverkat av 100% handgjorda material av naturligt ursprung.
  • Längd: Total längd på 2,10 meter, möjliggör användning på olika sätt.
  • Bredd: 2,5 cm
  • Mångsidig användning: Perfekt för att gå med en eller två hundar samtidigt och erbjuder även handsfree användning för enkel och bekväm promenader.
  • Skötselråd: Rengör med en fuktig trasa och mild tvållösning.
  • Tillverkningsland: Spanien
bottom of page